Site pictogram Reiskostenvergoeding berekenen

Besparen

Nederlanders kunnen flink besparen op de vaste lasten. Overheidsinstanties zoals Consuwijzer, consumentenorganisaties zoals de Consumentenbond en programma’s zoals Kassa en Radar wijzen hier al jaren op. Maar voor de meeste Nederlanders ontbreekt de tijd en zin om besparingsmogelijkheden te bekijken. Daardoor blijft er voor een gemiddeld Nederlands huishouden zo’n € 1.500,- per jaar liggen. En dat is zonde.

Er kan eenvoudig worden bespaard op grote posten zoals verzekeringen, internet en TV en energie. Door bijvoorbeeld de verzekering voor uw auto eens tegen het licht te houden, bespaart u gemiddeld € 200,- alleen maar met overstappen. Voor uw energiecontract geldt hetzelfde; met overstappen krijgt u een lager energietarief, en bespaart zomaar € 250,- per jaar. Ook voor uw internet en TV abonnement is het handig om eens te kijken of u nog wel het voordeligste abonnement hebt.

U kunt eenvoudig online uw huidige autoverzekering, internetabonnement of energiecontract vergelijken. Dat kost een minuutje, en u weet gelijk hoeveel u kunt besparen.

Vergelijk nu

Mobiele versie afsluiten